Qui som

Coneix-nos una mica més

Especialitzats en Conductors Professionals, ampliem els nostres ensenyaments a través dels cursos ADR (Mercaderies perilloses), Capacitació Professional (Títol de Transportista Nacional i Internacional) i CAP (Certificats d'Aptitud Professional) tots impartits al nostre centre. Gestionem cursos bonificats a través de la Fundació Tripartita. També fem gestions de renovació del permís de conduir, obtenció i renovació de la targeta de conductor (tacògraf) i canvis de domicili.

El nostre equip

A Autoescola Farners trobareu un equip de professionals disposats a guiar-vos en l'aprenentatge dels codis de conducta i els senyals de trànsit. Les nostres classes s'adaptaran a la vostra disponibilitat, oferint-vos una formació personalitzada perquè us sentiu segurs al volant.

Estarem sempre a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte, ja que el vostre èxit en el procés d'aprenentatge és la nostra prioritat. A Autoescola Farners, trobaràs un ambient dinàmic i ple d'energia perquè gaudeixis cada pas cap al teu permís de conduir.

La nostra estratègia

Horaris flexibles que s'ajusten a les vostres necessitats.

Vehicles fàcils de manejar per adquirir confiança al volant de manera ràpida i efectiva.

Tots els permisos de conduir perquè cada alumne és únic.

Preus econòmics i competitius, sense comprometre la qualitat de la nostra formació.

Desplaça cap amunt