ANGLÈS AMB

Logo Kings Corner

Comença un emocionant viatge lingüístic amb els nostres cursos d’anglès de tots els nivells. En col·laboració amb Kings Corner, tindràs accés a totes les eines necessàries per conquerir les carreteres de l’idioma i assolir un nivell de domini impressionant. ¡Encén el motor del teu aprenentatge i condueix cap a l’excel·lència lingüística amb nosaltres!

Ficha de nivel A1
Ficha de nivel A2
Ficha de nivel B1
Ficha de nivel B2
Ficha de nivel C1
Ficha de nivel C2

Comença el viatge cap al domini de l'anglès!

Les nostres classes per hores t’oferim una formació completa i personalitzada en anglès. El nostre objectiu és que aconsegueixis un nivell sòlid que et permeti desenvolupar-te amb confiança en diferents situacions. Tant si vols millorar la teva comunicació oral, enfortir les teves habilitats de comprensió escrita o simplement guanyar fluïdesa, les nostres classes estan dissenyades per satisfer les teves necessitats específiques.

I no només ens enfoquem a millorar les teves habilitats lingüístiques en general, sinó que també preparem específicament per als títols oficials de Cambridge. Els nostres professors altament qualificats tenen experiència en guiar els alumnes cap a l’èxit en aquests exàmens desafiadors.

També oferim classes individuals (one-to-one) i en parelles (two-to-one), brindant-te la flexibilitat per triar l’enfocament que millor s’adapti al teu estil d’aprenentatge. A més, pots optar per classes presencials o en línia, segons les teves preferències i disponibilitat (preu a consultar).

Els nostres professors altament qualificats et guiaran a cada pas del camí, proporcionant-te el suport necessari per assolir les teves metes lingüístiques. Tant se val si ets principiant o si ja tens coneixements previs, les nostres classes per hores estan dissenyades per ajudar-te a progressar de manera efectiva i divertida. Així que uneix-te a nosaltres i comença el teu emocionant viatge cap al domini de l’anglès i la preparació dels títols oficials de Cambridge avui mateix!

← Per veure’ls tots fes lliscar el dit.

Desplaça cap amunt